Hair Extensions


Jeg  har arbejdet professionelt med hair extensions siden 1991, og det er efterhånden blevet til mere end 3000 hair-extension. Langt de fleste kunder af mine kunder har været danske piger med skandinavisk hårstruktur.FLETTE-METODEN


Vi benytter næsten altid flette-metoden,som vi mener er den mest skånsomme, og bedste teknik til påsætning af ekstra hår. Ved  flette metoden syr vi ekstra hår ovenpå dit eget hår, som vi har flettet i tynde franske fletninger (se billede).


Afhængigt af din hårstruktur, længde og fyldighed finder vi sammen ud af, om du skal bruge 1,2,3,4,5 baner hår for at opnå det resultat du ønsker. Ved en full-extensions bliver dit eget hår dækket ca 80% med hair extensions.


De fleste af vores kunder vælger at få påsat 3 baner hår, som oftes er nok til at giver både fylde og længde. 3 baner hår svarer til ca. 1 pakke hair-extension med en længde på ca. 100 cm.


Håret er syet på en trense (se billede) trenser eksempel hair by stella tynd fransk fletning.


BRAID & LEAVE ELLER PICK`N DROP METODEN


Egner sig bedst til kort hår med afro-struktur. Metoden er den samme som ved påsætning af løse fletninger med ekstra hår. Dit hår bliver flettet sammen med løst ekstra hår i totter af 1x1 cm og herefter flettet 2-3 cm. En lille knude bliver bundet rundt og holder håret sammen med ekstra håret. Braid & Leave metoden giver stor fleksibilitet ift. at sætte forskellige frisurer


HUMAN HAIR EXTENSIONS KVALITETER


Desværre findes der alt for mange kvaliteter indenfor human hair extensions, og det betyder mange piger og kvinder er blevet snydt fordi de (på nettet) har købt "ægte" hår som viser sig at være af meget dårlig kvalitet eller ligefrem blandet med syntetisk hår.


Det er i dag meget svært at se og føle forskel på god og dårlig kvalitet indenfor human hair extensions, så det er først når håret har været påsat nogle dag eller uger, at du finder ud af om kvalitet og pris passer sammen :-(


Med mere end 23 års erfaring, som professionel hair extension specialist, har vi efterhånden fået en god fornemmelse for kvalitet og pris når det gælder human hair. Vi har benyttet de samme human hair  leverandører i rigtig mange år, så de ved hvor kræsne vi er, og hvad vi forventer ift. kvalitet og pris.


Du har sikkert stødt på human hair extension betegnelser som Brazilian hair eller remy/remi hair, disse betegnelser er der desværre også gået inflation i, hvilket betyder fabrikanterne bruger dem uanset om håret lever op til de "kvalitetskrav" som Brazilian hair eller remi hair oprindeligt betyder.


Brazilian hair betyder for os human hair som ikke har været udsat for nogen form for kemisk behandling dvs. virgin hair som er samlet fra en "donor", og hårstråene vender alle samme vej, hvilket betyder mindre filtret hår og dermed længere levetid.


Mine kunder vælger ofte Brazilian hair fordi det har en lang holdbarhed op til 2 år og dermed kan "genbruges" flere gange.


Remi/remy hair kommer oftes fra Indien, hvor det samles ind når troende kvinder vælger at doner deres hår til templet, som så sælger det videre. Håret er af meget fin kvalitet bla. fordi indiske kvinder ikke bruger kemikalier i deres hår, og fordi det ligger meget tæt op af europæiske kvinders hårstruktur.


Håret findes i alle farver. Remi hair kan købes med mikro fin håndsyet trense, som egner sig godt til fint skandinavisk hår fordi det vejer ganske lidt, og dermed ikke tynger håret. Vi har bla. kunder som lider af alopeci, tidlig hårtab, hvor denne type hårtrense er særdeles velegnet


SYNTETISK HÅR


Syntetisk hår eller fiber hår er også en valgmulighed, som især unge afrikanske piger vælger det fordi det er billigt og du får en masse langt hår uden at skulle betale prisen for human hair. Det holder ikke så lang tid som ægte hår, da det har tendens til at blive flosset i spidserne efter 1 til 2 måneder. Du kan i dag ikke se eller mærke forskel på syntetisk og ægte hår.


Klik her hvis du vil vide mere om hair extensions.
ETHNIC HOUSE // HAIR BY STELLA - FREDERIKSALLE´ 58 - DK-8000  AARHUS C - TLF. 8619 3132  - CVR. 13827575