Hair By Stella samler på glade kunder :-)


Testimonials:

Stella har lavet mit hår siden 1991. Stella skabte blandt andet mine

"signature" fletninger, da jeg skulle være med i bandet Cut 'n' Move i 1991.


Stella er professionnel, lytter og skaber altid et super flot resultat,

uanset om det er relaxer, extensions eller fletninger :-)


Jeg kan varmt anbefale Hair by Stella!


Mvh,

Zindy Laursen"Jeg hedder Nicole, og jeg har været fast kunde hos Stella i mere end 20 år, jeg kom første gang da jeg var 12 år gammel, og kan ikke forstiller mig at skulle lade nogen anden frisør ordne mit hår.Jeg kommer 3 til 4 gange om året og får sat fletninger på. Stella er min "mor", og tit går bølgerne højt når vi diskuterer alt andet end "hår", Stella gør mig glad for mit hår". Jeg er meget konservativ med mit hår, og får derfor altid åbne fletninger i farve 4 og farve 30.""Jeg hedder Jannick, har har fået lavet cornrows hos Hair By Stella 4 gange.

Stella er supersej til det, og jeg får altid mange komplimenter for mit hår."


"Jeg hedder Maria, og jeg har jævnligt fået flettet mit hår hos Stella de sidste 4 år. Stella er perfektionist, og resultatet er altid super flotte fletninger, som jeg holder i ca. 4 måneder uden problemer.


Jeg kan varmt anbefale Stella hvis du er på udgik efter én som kan flette dit hår.""Vi har kun besøgt Stella, én gang, men det bliver absolut ikke sidste gang! Stella er bare super prof, og vi fik begge sat hår på samme dag, hilsen de skøre søstre fra Nordjylland."
"Stella har "passet" mit hår i mere end 10 år nu, jeg lider af en hårsygdom, som betyder jeg næsten ingen hår har i nakken og i siderne, men takket være Stella`s fænomenale hårteknik har jeg tykt og fyldigt hår på hovedet :-)

Kh. Karina".


"Jeg er mor til en adopteret pige fra Ethiopien, og helt ærligt, så ved jeg ikke hvad vi havde gjort, hvis ikke Stella var der til at ordne min datters krøller. Altid hjælpsom og en meget meget dygtig afrofrisør, som gerne deler sin viden og erfaring." Mange hilsner fra en glad piges mor.ETHNIC HOUSE // HAIR BY STELLA - FREDERIKSALLE´ 58 - DK-8000  AARHUS C - TLF. 8619 3132  - CVR. 13827575